Wsparcie psychologiczne
Lp. | WYDZIAŁ | DATA | Uwagi |
---|---|---|---|
1. | Wydział Technologii Żywności | Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, Towaroznawstwo i Marketing Żywności: 2.10.2025, | Czwartek |
Food Science Technology Nutrition: 2.10.2025, godz. 9-10, s. 6 | Czwartek | ||
2. | Wydział Biologii i Biotechnologii | 9.10.2025, godz. 9-10, aula II, budynek 37 | Czwartek |
3. | Wydział Żywienia Człowieka | 13.10.2025 godz. 8:00-9:30, aula II, budynek 32 | Poniedziałek |
6. | Wydział Ogrodniczy | 13.10.2025 godz. 14:00-16:00 | Poniedziałek |
8. | Wydział Hodowli, Bioinżynierii i Ochrony Zwierząt | 3.10.2025, godz. 11:15-12:00, bud 23, aula II | Piątek |
9. | Wydział Rolnictwa i Ekologii | 16.10.2025 godz. 9:00-10:00, bud. 37, Aula 1 | Czwartek |
10. | Wydział Inżynierii Produkcji | 21.10.2025 godz. 10:00-12:00, aula bud. 18 | Fers I K6 ISB, K7 TEO |
11. | Wydział Socjologii i Pedagogiki |
Projekt współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027, Priorytet 1 Umiejętności, Działanie 01.05 Umiejętności w szkolnictwie wyższym


Treści publikowane w serwisie są udostępniane na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa CC BY 4.0
