Wsparcie psychologiczne

 

Lp.WYDZIAŁDATAUwagi
1.Wydział Technologii Żywności

Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, Towaroznawstwo i Marketing Żywności:

2.10.2025,
godz. 8:00-9:00, AI

Czwartek
Food Science Technology Nutrition: 2.10.2025,
godz. 9-10, s. 6
Czwartek
2.Wydział Biologii i Biotechnologii

9.10.2025,

godz. 9-10, aula II, budynek 37

Czwartek
3.Wydział Żywienia Człowieka13.10.2025
godz. 8:00-9:30, aula II, budynek 32
Poniedziałek
6.Wydział Ogrodniczy13.10.2025
godz. 14:00-16:00
Poniedziałek
8.Wydział Hodowli, Bioinżynierii i Ochrony Zwierząt3.10.2025,
godz. 11:15-12:00, bud 23, aula II
Piątek
9.Wydział Rolnictwa i Ekologii16.10.2025
godz. 9:00-10:00, bud. 37, Aula 1
Czwartek
10.Wydział Inżynierii Produkcji21.10.2025
godz. 10:00-12:00, aula bud. 18
Fers I K6 ISB, K7 TEO
11.Wydział Socjologii i Pedagogiki  

Projekt współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027, Priorytet 1 Umiejętności, Działanie 01.05 Umiejętności w szkolnictwie wyższym

Treści publikowane w serwisie są udostępniane na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa CC BY 4.0